Jakie gry na PS5 i PS4 PS Plus na marzec 2022 roku chcesz?

co to jest Marzec 2022 PS Plus Gry na PS5 i PS4 i kiedy Gry PS Plus zapowiedziane w marcu 2022 r.? Wydaje się, że Sony wyeliminowało własny kret, w chwili pisania tego tekstu nie ma PS Plus Wyciek. Wybierz ostatni miesiąc Planet Coaster: Edycja na konsolęA EA Sports UFC 4A Atak Tiny Tiny na Dragon Keep: Przygoda One Shot w Krainie Czarów Nie spodobało się to subskrybentom, z Prawie 50 procent z Was nazywając to nonsensem. Miejmy więc nadzieję, że tak jest Marzec 2022 Gry PS Plus lepszy.

Więcej PS PlusOdnosi się do Wszystkie darmowe gry PS Plus w 2022 r. A Wszystkie gry z kolekcji PS Plus na PS5.

PS Plus: Kiedy zostaną ogłoszone gry na PS5 i PS4 z marca 2022 roku?

PS Plus Do niedawna przeciekał co miesiąc, ale wygląda na to, że Sony ponownie uporządkowało kanalizację. Gry PS Plus w marcu 2022 r. Zostanie to oficjalnie ogłoszone w dniu Środa 23 lutego 2022. Ogłoszenie jest zwykle publikowane o 16:30 GMT, ale jeśli nie masz pewności, o której godzinie w Twojej części świata, zapoznaj się z przydatną tabelą poniżej:

  • Ameryka północna: 8:30 PST / 9:30 MST / 10:30 CST / 11:30 EST
  • Wielka Brytania/AIRY: 16:30 GMT
  • Europa: 17:30 CET / 18:30 EET
  • Azja/Oceania: 1:30 JST / 12:30 AT / 3:30 EST

PS Plus: Kiedy gry na PS5 i PS4 z marca 2022 r. będą dostępne do pobrania?

Zawsze możesz uruchomić najnowsze PS Plus Gry w pierwszy wtorek miesiąca, a tak właśnie się dzieje 1 marca 2022 z tej okazji.

READ  Zmieniono specyfikacje Steam Deck, zainstalowano nowe dyski twarde

PS Plus: Jakie są gry z marca 2022 na PS5 i PS4?

Nie było żadnych prawdziwych plotek ani spekulacji Gry PS Plus w marcu 2022 r. Jak dotąd, ale wiemy GTA Online Będzie dostępny na PS5, prawdopodobnie jako bonus, od 15 marca. Alex 2 A DALEKO: Zmiana pływów Oba mają się ukazać 1 marca, więc prawdopodobnie są kandydatami na PS5, jeśli Sony planuje wprowadzić zupełnie nowy tytuł w ramach składu. Jak już wspomniałem, wybór z zeszłego miesiąca został niestety przyjęty, więc tym razem będzie musiał ugotować coś lepszego. Ze względu na napięty harmonogram wydań, z elden pierścień A Zakazany horyzont na zachódUważamy, że tym razem coś lżejszego może pasować do rachunku.


Co Marzec 2022 Gry PS Plus Chcesz PS5 i PS4? Zastanów się nad pytaniem w sekcji komentarzy poniżej i daj nam znać.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.