„Podejrzane” dokuczanie Resident Evil firmy Capcom było tylko aktualizacją witryny

aktualizować: Mam nadzieję, że nie byliście zbyt podekscytowani wczorajszą złośliwością Resident Evil, ponieważ Capcom tylko dodał trochę informacji o poprzednich tytułach do strona internetowa serii niestandardowej.

Zdjęcie: Capcom

Jak widać, kolejna aktualizacja portalu zaplanowana jest na 22 lutego.


oryginalna historia [Tue 15th Feb, 2022 08:00 GMT]: Capcom wampir Konto na Twitterze właśnie ujawniło, że możemy spodziewać się dzisiaj pewnych wiadomości.

Ostatni tweet na koncie wskazuje, że dzieje się „coś podejrzanego”, a ogłoszenie zostanie ogłoszone dzisiaj (15 lutego) o 16:00 JST (02:00 EST / 07:00 GMT).

Jednak tag „# Hahahahahahaha– Może to wskazywać, że to nie jest ważna zapowiedź, ale coś ciekawszego.

Wydaje się to być oddzielone od odliczanie które Capcom obecnie działa na swojej głównej stronie.

READ  Procesory AMD Ryzen sprzedały się w zeszłym miesiącu więcej niż procesory Intel Alder Lake i nadal mają duży udział w rynku DIY w Niemczech

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.